Cégünkrõl


A Társaságunk 1997. október 1-én átalakult, tevékenységét 1990-tõl végzi. Szolgáltatásainkat telephelyünkön (8800 Nagykanizsa, Magyar utca 164.) illetve partnereink igényei szerint, valamint az elvégzendõ feladat jellege alapján megrendelõink telephelyén végezzük.

Jól képzett szakembereink (közel 10-15 éve ebben a szakmában dolgoznak) nemcsak Zala megye területén, hanem a környezõ megyékben, Vas, Somogy és Veszprém megyében is végeznek javítási- és szervízszolgáltatást.

Jelenleg 10 dolgozónk látja el a közel 195 megrendelõnk több mint 550 targoncájának és emelõgépének karbantartási, javítási és szervizelési munkáját. Ezek között megtalálhatók Toyota, Balcancar, Boss, Clark, Daewoo, Desta, DFG, Fiat, Hubtex, Hyster, Komatsu, Linde, Mic, Mitsubishi, Nissan, Still, stb. típusú gépek.

A megalakulás óta eltelt idõszak alatti folyamatos forgalomnövekedést pontos és megbízható munkánknak köszönhetjük. Fontos számunkra a gyors és szakszerû feladatmegoldás. Ezért szerzõdéseinkben a hiba bejelentésétõl számított 6/12/24/48 órán belüli hibaelhárításra való megjelenést vállalunk. Ennek teljesítéséhez rendelkezünk a megfelelõ tárgyi feltételekkel. Négy felszerelt szervízkocsi segítségével biztosított a helyszíni munkák elvégzése.

A magas szintû szakmai követelményeknek való megfelelést bizonyítja, hogy több jelentõs targoncaforgalmazó társaság kizárólagos garanciális javítási feladatait is mi látjuk el Nyugat-Dunántúl területén. 2002. 12. 01-tõl pedig a Toyota targoncák kizárólagos forgalmazójának lettünk dél-dunántúli partnere.

Javítási feladataink mellett környezetünkben nagy igény mutatkozik bértargoncázási szolgáltatásunkra. Rendelkezésre álló targoncáinkat - melyek közúti forgalmi engedéllyel is rendelkeznek - bérbe is adjuk, és biztosítjuk a bérbeadás ideje alatt a folyamatos karbantartást.

A környezetvédelmi elõírásoknak megfelelõen a tevékenység során keletkezõ veszélyes hulladékok kezelésérõl és elszállítatásáról Társaságunk természetesen gondoskodik.

Versenyképes áraink és minõségi szolgáltatásaink miatt az elkövetkezõ idõszakra folyamatos piaci részesedés növekedést prognosztizálunk.